Content management is Cimple

Cimple is een content management systeem dat geschikt is voor het beheren van websites en online applicaties.

Complete oplossing: breed pakket standaardfunctionaliteiten

Cimple is een totaalpakket waarin functionaliteiten als documentenbeheer, sitemapgeneratie, template keuze en statistieken standaard zijn.

Bekijk hier een overzicht van de standaardfunctionaliteiten van Cimple CMS

Gebruiksvriendelijk: basisinstructie duurt slechts 30 minuten

Gebruikersgemak is het belangrijkste uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Cimple. Daarnaast worden de gebruikerservaringen steeds verwerkt in nieuwe versies. Het resultaat is een intuïtief een zeer eenvoudig systeem dat géén technische kennis van de gebruiker vereist.

De duur van de basisinstructie zegt eigenlijk genoeg: na 30 minuten kan iedereen m.b.v. Cimple een website beheren.

Maak hier direct een afspraak voor een demo van Cimple CMS.

Modulaire opbouw: eenvoudig uit te breiden

Cimple is modulair opgezet en is schaalbaar zodat uitbreidingen in de toekomst eenvoudig te realiseren zijn. Enkele voorbeelden van Cimple modules zijn: de extranet module, nieuwsbriefmodule, forummodule, enquête module en e-card module.

Bekijk hier een overzicht van de modules van Cimple CMS.

Bewezen techniek: meer dan 200 implementaties

Cimple is de afgelopen jaren doorontwikkeld en vormt inmiddels een betaalbaar alternatief voor de bekende beheersystemen. Het CMS wordt zowel bij overheidsinstanties als bij commerciële organisaties gebruikt. De stadsregio Rotterdam, Rijkswaterstaat, FloraHolland, Young Economic Development Board Rotterdam en afvalverwerkingbedrijf Midden-Holland en Rijnstreek zijn enkele organisaties die succesvol gebruik maken van Cimple CMS.
Bekijk hier een overzicht van de organisaties die gebruik maken van Cimple CMS.

Eén stabiele basis: Cimple Web Framework

Het CMS is gebaseerd op het Cimple Web Framework. Dit is een volledig op internettechnologie gebaseerd platform dat gebruik maakt van algemene industriestandaarden. Dit garandeert een stabiele applicatie die uit te breiden is voor toekomstige ontwikkelingen.

Lees hier meer over het Cimple Web Framework.

log in